E greu sa gasesti un meserias bun!

Instalatorul de Bucuresti din pacate pare sa fie o specie pe cale de disparitie. Nu doar instalatorii sunt in situiatia asta, e o problema acuta in care ne aflam cu majoritatea meseriasilor care ba au plecat din tara, ba nu mai exista scoli profesionale pentru formarea unor noi generatii.

In acest sens, avand in vedere vasta noastra experienta in domeniul instalatiilor, ne-am propus sa aducem pe acest site meseriasii existenti, astfel incat sa creem o legatura dintre cei care au nevoie de serviciile unor instalatori si meseriasi. Momentan, in Bucuresti si Ilfov.

Din pacate, avand in vedere ca cererea depaseste oferta, au aparut asa-zisi instalatori care pe langa faptul ca nu sunt autorizati sa execute astfel de lucrari, de cele mai multe ori propun solutii care de care mai defectuoase. Astfel, in viitoarele postari vom incerca sa aratam lucrurile la care un client trebuie sa fie atent atunci cand alege un instalator in Bucuresti si vom monitoriza lucrarile efectuate de catre fiecare instalator pe care-l vom recomanda, astfel incat sa ne asiguram ca-i vom recomanda doar pe cei mai buni.

Daca doriti un instalator in Bucuresti, puteti cere o recomandare utilizand formularul de pe pagina de contact.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.